nous iphones - iphone 5c i iphone 5s

Acabarà l’estiu i ens incorporarem a la feina i les classes amb una keynote programada d’Apple pel dimarts 10 de setembre amb la presentació, segons rumors, de nous iPhones.

Aquests darrers dies han augmentat els rumors i les notícies sobre el llançament de nous models d’iPhone. El nou iPhone 5S, l’evolució de l’actual iPhone 5, amb nou processador i millors prestacions i amb carcasses de color platejat i or. S’espera també que millori la càmera i, com ja ens té acostumats Apple, inclogui alguna prestació de software exclusiva d’aquest nou model.

Per altra banda també s’ha anunciat un nou iPhone 5C, un iPhone “més econòmic”, de plàstic i amb components més senzills, on la casa de la poma intentarà competir en un sector on Android en general, i Samsung en particular, té una oferta més adaptada a un públic amb diferent nivell adquisitiu.

Els darrers rumors confirmen que Apple estaria programant una formació interna als empleats de les Apple Store de cara al llançament dels nous telèfons i, per sorprenent, us deixem amb aquest vídeo on ja es comparen les carcasses de tots els models comentats: iPhone 5 (actual) i els possibles nous iPhone 5S i iPhone 5C

Sí, l’iPhone 5C de color blau, horrible! 🙂