En Ludo és un gran admirador de Garr Reynolds, expert en comunicació i autor del bloc i llibre “Presentation Zen” on explica, amb exemples i de forma amena, com millorar les nostres presentacions professionals.

Les idees de Reynolds són fàcils d’entendre, tot i que són més complexes portar-les a terme:

Simplicitat, Essència, Senzillesa, Creativitat, Explicar una història, Emocions.

Aquests conceptes anteriors vindrien a expressar la filosofia d’en Garr.

He tingut la sort de veure a en Ludo donant xerrades i fent presentacions a la Universitat i us haig de dir que són entretingudes, simples, divertides i totes expliquen una història que, per complexe que sigui el transfons, tothom les entén i les gaudeix fent agradable l’exercici d’aprendre.

En Ludo utilitza els conceptes recollits a “Prensentation Zen“.

Garr Reynolds va ser contractat per Google al Març de 2008 per a fer una xerrada participativa a alguns dels seus empleats sobre els conceptes vistos anteriorment.

Aquella xerrada és la que teniu al vídeo inicial. És un vídeo llarg, més d’una hora, però val la pena mirar-se’l.

Garr cita, en la seva conversa, a la Dra. Jill Bolte Taylor: científica, experta en morfologia i funcionament del cervell humà; va arribar a aquesta professió i passió portada per la malaltia del seu germà: l’esquizofrènia.

Un matí un vas sanguini de la part esquerra del cervell de la doctora va esclatar. Per sort no va morir, va trigar, però, 8 anys a recuperar les plenes capacitats de pensar, caminar, parlar…

Al Febrer del 2008 la Dra Jill Bolte va participar com a ponent en una impressionant presentació feta a TED (ideas worth spreading). Aquí la teniu: