Jeff Bezos By Seattle City Council from Seattle - https://www.flickr.com/photos/seattlecitycouncil/39074799225/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=68400532

CAPSiDE patrocina aquest Podcast

L’escriptor nord-americà Franklin Foer, ha escrit un extens i molt interessant article a “The Atlantic” sobre la vida i els objectius de Jeff Bezos, el fundador i CEO d’Amazon. En parlarem a la primera part del programa.

A la segona part, com sempre, notícies breus, entre d’altres que Disney+ avança l’arribada a l’estat espanyol.


Part 1Part 2:

  • Disney+ arribarà el 24 de març i costarà 6.99 € al mes.
  • Turquia restableix l’accés a la Wikipèdia (Font: NetBlocks).
  • SpaceX prova la seguretat de la càpsula Crew Dragon (Font: Gizmodo).

Propostes Mosseguis

  • (Tomàs – Podcast) “The Sound of Film Music”, podcast en català que parla sobre la música de les bandes sonores, creat i editat per l’Enric Pineda. Podeu ajudar al projecte a l’Aixeta. També el trobeu a Spotify.
  • (Ludo – Sèrie) “Picard” a Amazon Prime Video

Truquis mosseguis

  • (Android) Gràcies a l’amic Carles Caño que ens passa aquest truc. Com sabeu YouTube, si no pagues, només permet reproduir vídeos amb la pantalla encesa, impedint, per tant, la reproducció de l’àudio en segon pla quan la pantalla es tanca. Per resoldre-ho instal·la VLC.
  • (iOS) Menú Configuració -> General -> Accessibilitat -> Facilitats de visualització -> Filtres de color, un cop en aquest menú, activar i posar el “tick” a Escala de grisos; ara anar “Enrere” fins el menú Accessibilitat, anar a baix de tot i prémer “Drecera d’accessibilitat”, un cop en aquest altre menú, posar el “tick” a “Filtres de color”.
  • (iOS) Filtre per a que la pantalla faci menys llum que el mínim de llum que ens dóna el control propi d’iOS (i així consumeixi menys bateria). Ajustaments > Accessibilitat > activar ”Zoom”. Ara el que hem de fer es fer 3 tabs amb 3 dits, llavors en surt un menú contextual, on apareix una opció que es diu ”seleccionar filtre”, aquí hem de triar “poca llum”.