En Tomàs ja ens ah explicat la seva teoria sobre el ritme dels anuncis d’Apple: cada dues setmanes s’anuncia un nou producte o la vinguda d’un nou producte al cap d’uns mesos : com l’anunci 4 mesos abans del Leopard, el del punyetero SDK del iPhone que encara espero, o el del AppleTV take-2 que es va anunciar un més i mig abans a la Mac World.

Això els permet mantenir ocupats els media i els indy-media ( com els bloggers i podcasters amateurs ) de forma quasi continuada. De la mateixa manera que Barça i Madrid han de generar noticies chorras durant la setmana per omplir págines del Sport o el As-e.

Apple és especialista en generar el seu propi “hype” i el manté amunt, amunt i amunt. Les xifres de publicitat gratuïta que s’estimen que ha aconseguit l’iPhone son esfereidores i esfèriques (perquè hi ha molts zeros a la dreta.

Sembla com si Apple en els darrers anuncis segueix un ritme sincopat, és a dir picant a contratemps segons el que hom espera. Veiem el que passa des de principis d’any:

Esperat: silenci fins la macworld
Apple: Nous Mac-pro

Resta de companyies: Fira sobre gadgets i paratos diversos … tots els fabricants acudeixen.
Apple: fa un sonor silenci que els rumors sobre la macworld genera (nou iphone, macbook touch , mac nano… )

MacWorld: AppleTV  anunciat (no released), Time Machine anunciat (no released), iPhone software update i Macbook air. ja en teniu prou

Dues setmanes:

Tothom és a la expo de fotografia (ANUNCIA CANON EO450D I NIKON D300 ) ADOBE LIGTHROOM 3.
Apple: PAM : ipodtouch 32 iphone 16GB. A que vé aixo ara ?

Dues setmanes després:

Tothom és a Barcelona i presentant amb nous models de mobils que imiten l’iphone.

Aperture2.png

Apple no vé (no Steve Jobs declarant amor etern a timofonica .. jajajajajaja) I llança Apperture 2.0 (quina passada), però no seria lògic anunciar-ho  al congrés ? No Apple ara tindra tota la atenció de la media especialitzada mentre Adobe, Canon i Nikon competien entre ells. Are la noticia és Aperture.

Seguint el ritme sincopat sembla que ben aviat, així que passi la ressaca del congrés de Barna Apple ens donarà alguna noticia relacionada amb el futur del iPhone possibilitats:

* SDK lliurat
*Nou model amb suport 3G i a més a més alguna d’aquestes coses o totes:
* suport per a SD o microSD
* camara millorada a 3-4 Mpixels amb control de zoom i exposició desde interficie multitouch.
* enregistrament de video (en tamany iphone)
* jocs
* aplicacions office (potser google docs & spreadsheets amb google gears per guardar en local)

I evidentment no es dirà iPhone 2.0 es dira iPhone Churri o algun altre nom guapu.

Ludo el malvado per a Mossegalapoma.