Hola Mosseguis, aquesta és una entrada de les meves en les que amb tota la barra us demano ajuda.

Primer de tot: Ja tinc un iPhone. És un iPhone 2G que he comprat per ebay a un senyor de Ciudad Real. L’iphone va arribar ahir i funcionava perfectament amb el meu sim de vodafone (vaig trucar en tomas a les 8 del mati per dir-li!). Però jo no soc massa bon practicant de la primera màxima de l’informatic:

Si quelcom funciona: NO HO TOQUIS!!!

I es que no aprenc! El iPhone venia amb la versio 1.4.algo i jo tot feiç vaig i updato a lo bestia a 2.1 li passo el QuickPwn i…

Buaaa!!!!

El iPhone funciona bé com un iPod Touch però no hi ha manera de que el iParato agafi cobertura, quan abans de fer l’update de la muerte si que n’agafava. De fet al “settings” del iPhone no em surt l’apartat “operador” ni res semblant, és com si fos un ipod touch!. M’he baixat el firmware de nou d’aqui i he repetit el procés … varies vegades… i cuac.

Ayudame Obi One Kenobi, eres mi única esperanza.