forat negre

No, no pot ser.

No tenim cap podcast independent de divulgació científica en català i cal omplir aquest buit i volia fer una crida desesperada a que algú s’animi a tirar-ho endavant.

No és fàcil en els temps que corren on el “sharing popular” bascula molt més en “illes de famosos” i “cutre operacions triumfos” o “ikeradas variadas” en lloc de temes que aportin valor de debò i ens permetin aprendre, madurar i créixer com a persones i evolucionar com a espècie.

Però cal intentar-ho.

Entre tant no apareixen, dos magnífics programes de capçalera en llengua espanyola:

A través del Universo“, del Instituto de Astrofísica de Andalucía. Per a mi el podcast que escoltava quan encara no sabia què eren els podcasts. Per fi iniciant una nova quarta temporada (tenia veritable síndrome d’abstinència). Un Podcast que de cap manera us podeu perdre.

El Tamiz“, de nova creació. Un projecte personal de Pedro Gómez-Esteban i Geli Crick, que segueixo amb força interès. Com ells diuen al seu bloc. “Antes Simplista que incomprensible” o el magnífic i divertit subtítol: “Si no eres parte de la solución, eres parte del precipitado” 😛

Si us plau, necessito un Podcast de ciència en català!!!!