el bloc de neodata: el cajón de las manzanas

Com ja sabeu hi ha tres seccions (MAC-CAT, Fet-amb-Mac i Dóna-li-un-cop-d’ull) en les que habitualment us parlo d’altres llocs d’internet, la majoria blocs fets en català, que destaco per diversos motius i dels quals trobeu els enllaços a la part dreta de la pàgina.

Però hi ha un parell de seccions més MAC-ANG i MAC-ESP de les que no he parlat de forma explícita i he pensat que podia ser bona idea anar-vos-en parlant doncs són altres indrets a la xarxa, en anglès i en espanyol respectivament, que m’agrada llegir i consultar pel seu contingut i per la seva qualitat.

Aquest indrets també els podeu trobar al llistat d’enllaços.

Doncs bé avui us enceto aquestes seccions parlant de “El cajón de las manzanas“, el bloc d’en Neodata, que parla, com diu el seu nom, de MAC en espanyol.

La veritat és que no és fàcil trobar llocs a la xarxa amb contingut propi i treballat i molts són merament copy&paste d’altres. Jo crec que això és un error per que d’aquesta forma no s’aporta res de nou i es genera més soroll que coneixement.

El cas del “cajón de las manzanas” és just el contrari. Un lloc que aporta coneixement gràcies a la basta experiència que en Neodata té sobre Macs, Apple i tot el seu ecosistema. Un bloc farcit de bon anàlisi tècnic.

De debò que és un lloc molt interessant i per això us el recomano.