dropcopy

Aquest matí he quedat a esmorzar amb el meu amic Carlos (alies “Charlie”) i de pas ensenyar-li el meu nou iPhone i netejar d’aplicacions inservibles els seus 2 equips macs (un PowerBook i un MacBook).

MODE ADMIRER ON! Sorprèn encara veure un PowerBook amb 256MB de RAM i tan tranquil 🙂 MODE ADMIRER OFF!

En un principi pensava també portar el meu MacBook dons volia “pillar-li” una mica de música del seu iTunes però al final he pensat…. “coi, Tomàs, ja portes un Mac OS X petit dins l’iPhone, no?”. I, és cert, així que hi he anat només amb l’iPhone.

Ah! i com li pillo la músiquiki només amb l’iPhone?

Doncs amb la magnífica i gratuïta aplicació “DropCopy“, disponible per Mac i per iPhone.

Més senzill impossible. DropCopy detecta per mitjà de Bonjour els equips Macs i/o iPhone del voltant i, per mitjà del tant aconseguit efecte “forat negre” i l’increïble só d’Star Trek, rep i envia els fitxers!

Ara només em queda que m’acabi de funcionar entre l’iPhone i el meu iMac que, no sé perquè, no em deixa passar els mp3.