Cabòries Digitals d'en Toni Sellas

Feia temps que volia parlar d’en Toni Sellas i el seu bloc “Cabòries Digitals” però no tenia “secció” en en el bloc per encabir-ho.

I és que em mancava una secció de blocs, podcasts, indrets d’internet, lectures, indrets físics, etc recomanats que no tinguessin relació ni amb la tecnologia ni amb els MAC; i aquesta secció ja te nom: “Dóna-li un cop d’ull”.

De sempre m’ha interessat el món de la comunicació, els mitjans, el periodisme i en especial la ràdio. De fet, de molt jove vaig ser radio-aficcionat i la meva inacabada carrera universitària va ser Ciències de la Informació, treballant durant una temporada com a becari en una ja desapareguda emissora de ràdio del País.

La vida professional em va dur per altres camps, com les T.I. i més en concret les T.I. en el món de la salut i la medecina, però sempre he volgut mantenir contacte amb aquest món de la Comunicació.

En Toni Sellas és un professional dels mitjans i això es nota en el seu bloc, en el seu podcast i en els seus continguts. Tot plegat molt recomanable i expressat a “Cabòries Digitals”.

Com els bons vins, la seva producció és limitada però plena de sabor, color i bons matisos. Si us interessa el món de la comunicació i més concret “la comunicació a internet” la seva lectura és molt recomanable i escoltar el seu podcast és tot un plaer.