logo de radio horitzóràdio horitzó logo en lletres

En el nostre país hi ha excel·lents emissores de ràdio on-line, començant per la innovadora iCat fm, que sens dubte és referent indiscutible d’una ràdio pública pensada i dissenyada per estar on-line, i seguint per altres emissores públiques i privades que donen accés a la seva programació des d’internet.

Moltes són presents a la xarxa a partir d’una emissió clàssica per ones radioelèctriques, les menys les que només tenen una presència on-line i, per tant, han estat especialment dissenyades per a aquest format.

I una d’elles és “Ràdio Horitzó“. Una ràdio comercial produïda per Estudi 33, del qual, aquesta emissora, és el projecte més important.

Ubicats físicament a Sant Feliu de Guíxols i virtualment arreu del món, Ràdio Horitzó emet una programació 24 hores basada principalment en ràdio formula musical, a excepció de la franja horària entre les 20:00 i les 24:00 on, sense abandonar la música, el contingut es torna més especialitzat.

Dins la seva programació, Ràdio Horitzó incorpora breus peces o ressenyes de temes diversos (salut, gastronomia, viatges, internet…), i és just en un d’aquests breus espais on en Joan Razola de “onAnar.cat“, bon maquero i lector de mossegalapoma, hi participa.

En Joan ha tingut la doble amabilitat de parlar de mossegalapoma a la seva web i d’avisar-me que la propera setmana “mossegalapoma” tornarà a ser esmentada “a les ones”, en aquest cas les de Ràdio Horitzó, en una breu ressenya feta per ell, dins el marc de la seva col·laboració amb l’emissora.

Com sempre, vull agrair-li a en Joan tot el suport que m’ha donat des del primer dia que “mossegalapoma” va ser inclosa al directori de catablocs.cat i desitjar-li tota la sort possible en els seus projectes.

Ja sabeu, si voleu estar acompanyats de música comercial “on line” ben programada mentre treballeu davant dels vostres macs, navegueu per internet, o llegiu mossegalapoma, connecteu-vos a Ràdio Horitzó.