Bon diumenge Mosseguis. En Tomàs deu estar clapant encara i no ens ha posat la diumenjada prescriptiva. Així doncs malgrat encara no m’he aclimatat a Europa encara m’encarregaré jo de la diumenjada… tot sigui per la causa 😉

El problema és que en Tomàs té bon gust musical… jo m’he de conformar amb el meu gust. Aixi doncs avui us porto Ayreon. Ayreon és el nom del projecte musical d’Aarjen Antony Lucasesn, en el que es dedica a produir Operas Rock/Metal Progressive de Ciència Ficció.

Si, heu llegit bé. Operas Rock/Metal Prograssive de Ciència Ficció. Cadascun dels àlbums del projecte Ayreon s’organitza al voltant d’una història que es va desplegant al llarg dels temes. No és musica d’iPod Shuffle, ja m’enteneu. Però els temes es poden sentir per separat. Els millors cantants i instrumentalistes de Rock, Metal, Progressive i Folk fan cua per participar en els àlbums de Lucassen. Entre els meus preferits hi ha Universal Migrator Part I i II ( compte amb la segona part que és molt heavy 😉 ) Electric Castle i The Human Equation. El darrer àlbum de Ayreon de titiol “01011010” ( toma ya) explica la història d’una raça alienigena que viu en un planeta liquid a punt d’extingir-se que decideix enviar el seu ADN cap a l’espai perque pugui evolucionar en altres planetes… com la terra.

Us deixo amb el currat video de Beneath the waves… Si us agrada… esteu perduts.
Ludo desde l’Electric Castle