BeGó! BCN Entre platja, bicicleta i panxing, estic aprofitant aquests dies per trobar-me amb alguns de vosaltres i fer una orxata o un dinar.

L’orxata, i una molt agradable conversa, la vaig fer amb en Robert Vandebego i la seva companya Maria Angeles. En Robert treballa com a dissenyador gràfic i és d’origen holandès i viu a Madrid. Maria Angeles, és madrilenya castissa i treballa com a tècnica i consultora de software.

Els dos estimen Catalunya des de l’instant que la van conèixer i per això s’escapen sempre que poden a Cadaqués, fins al punt que en Robert ja parla un quasi-perfecte català empordanès molt divertit.

BeGó! MAD Tots dos editen uns magnífics fanzines gratuïts, en un format ple de color i contingut barrejat sobre artistes i produccions locals d’art i disseny, galeries d’art i temes diversos (entre els que s’inclouen els Macs, “of course”).

El fanzine en format paper té diverses edicions estables (Madrid, Barcelona, Cadaquès) i alguna prova pilot (New York, Los Angeles).

A banda del fanzine mantenen dos blocs: BegóMAD (Madrid), en llengua espanyola i anglès i BegóBCN (Barcelona), en llengua catalana i anglès.

Afegeixo els dos blocs al blogroll de mossegalapoma i us anuncio que en Robert, amablement, ens va fer entrega d’uns quants fancines que us repartiré en mà, de regal, a tots els que participeu deixant comentaris en el bloc, i ho faré aprofitant que quedarem a fer una birreta… Aneu preparant les agendes.

Fantástico L’altre amic mossegui, macaire, podcàster, creador (conjuntament amb un soci) de vídeojocs per l’iPhone i definitivament heavy-speaker, amb el que he tingut la sort de trobar-nos i darrerament dinar plegats pel Born, és en Fantástico.

Un tipus genial, del qual no us podeu perdre el seu original i imperdible podcast sobre música hip-hop, funk, jazz & more: InThePlaceToBe podcast.

I ja no us dic res del que en Fantástico, i el seu soci, preparen a futur sobre el tema dels vídeojocs. Això ho deixo en secret en espera que s’animi a explicar-ho ell mateix en el bloc o, qui sap, potser un un especial en el Podcast/Podcasts.

A banda dels anteriors, espero anar-me trobant amb més mosseguis aquests dies de mig descans, i explicar-vos el resultat de cada trobada en noves entrades. Així que ja sabeu, si teniu piscina, convideu-me a dinar. Jo porto el “vinillo” i uns fanzines de regal.
😉