taller de blocs a delicious

Porto uns dies força enfeinat i es nota per la baixada puntual del ritme de publicació d’entrades.

Tranquils que ja torno a estar a peu del canó 🙂

Tenir feina aquests dies, en qualsevol cas, és una sort i, per tant, no tinc cap queixa.

Mentre vaig posant-me al dia, treballant en les noves entrades, he pensat compartir amb vosaltres algun material docent que tingui alguna relació amb la temàtica del bloc.

Fa temps que, relacionat amb mossegalapoma, vaig crear un compte a delicious per a compartir enllaços i, val a dir, l’he tingut en stand-bye fins fa pocs mesos.

A rel de les recent classes que he donat del Taller de Blocs per a la Federació de Municipis de Catalunya, he anat recopilant (i ho continuu fent de forma constant) articles, entrades de blocs i altre material amb intenció d’ampliar la temàtica del taller i obrir nous temes de discussió i reflexió que, pel sentit pràctic del taller, no teníem pas temps d’abordar en profunditat durant les classes.

Com delicious admet classificació per tags (etiquetes) n’he creat una que engloba la temàtica al voltant dels blocs: la seva vitalitat, estil de blocs, seguretat, moderació de comentaris, el WordPress com a eina, SEO bàsic, etc.

He pensat que podria ser bona idea compartir-ho amb vosaltres, mosseguis, especialment amb aquells que tingueu un bloc o estigueu interessats.