Nous MacBook Pro

Apple ha renovat la gama dels MacBook Pro unibody incorporant els processadors Intel Core i5 i Core i7 entre altres millores.

Mentre els MacBook Pro de 13” continuen portant els Core 2 Duo i nova gràfica una mica més millorada, els canvis rellevants afecten als models de 15” i 17” amb els nous processadors i una gràfica NVIDIA GeForce GT 330M amb 256MB (els de 13”) o 512MB (els de 17”) amb GDDR3. (mireu a la web d’Apple la taula técnica comparativa de tots els models).

Ep!, i mireu la mateixa taula comparativa a Apple Espanya per veure que, sorprenentment, ja no estan aplicant la conversió 1:1 pel que fa Euro/Dollar.

Tot i així no estem encara en una conversió paritària i, si esteu pensant en renovacions o noves adquisicions, com és el meu cas, cal pensar-ho bé.

No vull oblidar-me del tema bateria en tots els models on sembla que hi ha millores també.

Bé, a mi em toca renovar-ho tot, iMac, MacBook i iPhone i m’estic plantejant seriosament substituir 2 peces (l’iMac i el MacBook) per una única: el MacBook Pro de 15”.

Tenint en compte que part de la necessitat de portabilitat se la endurà un possible futur iPad… i que jo encara tinc un iPhone de 1ra generació.

Estic fent números i estic espantat. Vosaltres que en penseu? Teniu necessitat de renovació a curt termini? Us animo a explicar-ho als comentaris, a veure si, entre tots, veiem les solucions més óptimes.