mossegalapoma split

Darrerament us ha agafat la dèria, la bona i agradable dèria, d’afegir mossegalapoma en el vostre blogroll o citar-nos en els vostres blocs, cosa que és d’agrair i que, si m’assabento, en lògica correspondència en faig una entrada i us afegeixo jo també al nostre.

Com sou uns quants he decidit crear una entrada conjunta agrupant-vos.

Eduard Solà: Giny d’Igualtat. L’Eduard ens cita curiosament no parlant de l’iPhone si no de la Blackberry Storm. Malgrat la seva joventut, l’Eduard te, com ell bé diu, les idees molt clares i això es nota de seguida llegint el seu bloc. Crec que és usuari d’iPhone, si no em falla la intuïció.

Ramon Costa: Ramon Costa i Pujol. El seu bloc personal parla de TIC, Innovació, empresa i, en part, amb temes coincidents amb el nostre. En Ramon ha tingut el detallaç! d’afegir tot el nostre RSS, i fer-ho al costat del d’Enrique Dans…. Gracies Ramon!.

Doraemon: Ses fotos d’en David. Un menorquí divertit, macaire i lector de mossegalapoma. El seu bloc és un recull de fotografies de la meva estimada illa de Menorca i de la seva gent, i en les darreres entrades n’ha fet tot un reportatge visual de les Festes de Sant Antoni.

Espailocal: Espailocal Bloc “Fet amb Mac” que parla de cinema, música, cuina i de tant en tant, alguna cosa de Mac i que ha tingut el bon detall d’incloure’ns com a bloc recomanat.

Albert: Comentaris. Un altre bloc personal amb text poètic i fotografia, en aquest cas de l’Albert, que ens recomana com a “lectura per als bons moments”.

A tots vosaltres que ens llegiu i ens citeu i ens enllaceu i que, incloent també a tots els que deixeu comentaris, sou els que feu de mossegalapoma un bloc viu. A tots vosaltres… gracies!.

NOTA: La imatge d’aquesta entrada ha estat creada gracies a haver llegit aquesta altra de l’amic Oriol Farré.