jobgraphy

Mentre que algunes pàgines de recerca de feina semblen més un aparador del super plenes de publicitat de les empreses que contracten i molt poc orientades a tu, com a usuari; amb baixa o nul·la sensibilitat vers el català o l’anglès.

Mentre et mires algunes d’aquestes pàgines de recerca clàssica de feina pensant la mandra d’una banda, i la confusió de per a on començar, de l’altra, quan vols redactar el teu Currículum…

Mentre tot això passa… va i arriba Jobgraphy

Jobgraphy és senzill, 2.0, pensat en filosofia moderna de xarxa social, fa focus en tu com a usuari i persona que desitges publicar el teu Currículum de forma assistida i, un cop fet, obtenir una URL que pots entregar a qui vulguis, o una edició impresa en pdf, o una tarja de visita o una signatura en el teu correu.

Jobgraphy et permet gestionar on-line els missatges associats al teu currículum i està pensat per a ser accessible també des de dispositius mòbils. La publicitat de tercers és molt discreta i poc intrusiva i, a sobre, tot està en català, a banda de l’anglès i l’espanyol.

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per en Pau Casas, a qui li desitgem molta sort en aquesta aventura i li donem l’enhorabona per la magnífica feina feta.

Un bon moment, ara que arriba l’estiu, i el temps de descans ens permet pensar en com reorientar les nostres carreres professionals, per començar a omplir el nostre primer currículum 2.0