Simplify serveis

Simplify serveis

Si ets dels que sempre tens de fons la música d’Spotify, iTunes o altres serveis mentre estàs davant del Mac, utilitats com Simplify et faran servei.

Simplify, aplicació desenvolupada per Semibold Mammoth, un parell de nanos russos, permet, des de la barra del menú superior, controlar Spotify, iTunes, Rdio i fins i tot, de forma experimental, alguns serveis per streaming en web.

Simplify Player Menu Superior

Simplify Player Menu Superior

En el menú superior, fent clic sobre la icona, s’obté una representació de la portada de l’àlbum i passant el ratolí s’accedeix a les opcions i preferències. Entre les moltes opcions, les bàsiques d’aturar la reproducció, avançar o retrocedir cançó, molt útils, tot i que he trobat en falta una d’afegir a llista de reproducció (no sé si aquesta opció d’Spotify està oberta per API).

simplify_preferencies_conectivitat

A les opcions principals hi destaquen la possibilitat de llançar el programa segons l’aplicació i transformar el reproductor associat al menú superior en un “mini-player. També són configurables les opcions a mostrar adjuntes a la icona del menú i el comportament del player així com les dreceres de teclat.

Simplify Mini Player

Simplify Mini Player

M’ha agradat una de les opcions que permet piular a Twitter o escriure al mur de Facebook l’enllaç a la cançó que estàs escoltant via el servei de compartició de música multi-font tape.im

Simplify Sharing Options

Simplify Sharing Options

Com explicàvem abans, de forma experimental, Simplify permet controlar reproductors webs com Pandora, Deezer i d’altres.

Finalment sota les opcions de “Network” trobem una de les funcionalitats que personalment més m’han agradat. La possibilitat de controlar Simplify des d’una App gratuïta per iPhone. Només cal que el mòbil i el Mac estiguin sota la mateixa xarxa. Genial per aturar la reproducció si truquen o has marxat de davant del teu despatx i te l’has deixat encesa (passa sovint) 🙂

Simplify - Preferències de Connectivitat

Simplify – Preferències de Connectivitat

Com a complement a totes les funcions associades al menú superior Simplify també disposa d’un widget configurable sobre l’escriptori amb diferents pells i opcions.

Simplify està disponible a la Mac App Store per 4,49. Potser Un pel cara però tot està en funció de l’ús que en facis i, recorda, té l’App “controller” per iPhone gratuïta.