logo de logmein

En preguntava en Mario (que per cert, tinc una entrada pendent per parlar de toies.com) quin programa feia servir com a “remote desktop”.

Fa temps havia estat provant altres solucions per donar suport basicament a familiars pel problemàtic windows, però amb MAC, les que havia provat no m’havien acabat d’agradar. (tampoc hi havien tants problemes, i per tant havia desaparegut aquesta necessitat) 😉

Per fi vaig trobar allò que buscava i que encaixava exactament amb el que necessitava: un programa que em permetés connectar de forma remota als meus MAC’s quan estic de viatge o bé accedir als de la meva família o amics, i poder prendre el control complert de l’escriptori per poder donar-lis suport tècnic.

I aquest programa existeix i es diu “LogMeIn”.

logmein

LogMeIn funciona des del vostre navegador (Safari, Firefox, etc..) i fa servir una connexió segura. Va suficientment ràpid per poder realitzar les tasques bàsiques per un accés remot (no penseu que es poden veure vídeos, eh?)

La versió bàsica de LogMeIn és gratuïta i permet només la funció d’accés remot.

LogMeIn disposa també d’una versió “pro”, de pagament” que inclou, a més, transferència i compartició de fitxers, impressió remota i sincronització de fitxers i carpetes.

Per instal·lar-ho necessites registrar-te i descarregar-te una petita utilitat que et permet gestionar l’activació o no de la funció remota.

Tranquils que encara que parlin de cutresPC existeix la versió a instal·lar per MAC