GUA Català

Aprofito també per comentar-vos que ja s’ha constituït oficialment el GUA Català aprofitant la trobada de macaires que vàrem fer aquest diumenge a Granollers.

Temporalment em tocarà fer de secretari a espera del que decidim entre tots en la propera Assamblea General.

Aquí podeu veure l’acta dels acords d’aquesta primera sessió constitutiva.

De debò que és un autèntic plaer formar part d’aquest equip d’entusiastes 🙂 Penseu que no és pot ser un grup més heterogeni en feines, llocs d’origen i edats (de moment van de 16 a gairebé 50). I precisament és aquesta una de les majors gràcies del grup, la heterogeneïtat.

El GUA Català no és territorial si no que pretén reunir a tots aquells usuaris de parla catalana interessats en les coses d’Apple estiguin al Principat, a la Catalunya Nord, a Les Ïlles Balears, a Andorra, a la Franja, al País Valencià, a Madrid, Paris o a Adelaida. Per part nostra, en cap cas és incompatible la seva pertanyença amb la d’altres GUA’s o GUM’s territorials.

La intenció és ser el més obert possible i que tothom hi tingui cabuda i fins i tot hem pensat en descentralitzar les trobades per fer-les arreu d’on hagin usuaris de parla catalana.

Només confirmar-vos la sana il·lusió que tenim entre tots de donar la màxima vida possible al Grup d’Usuaris i començar a preparar activitats que us puguin resultar d’interès a la majoria de vosaltres. Idees no falten 😉

Per altra banda animar-vos, a aquells que encara no us heu apuntat, a que ho feu. Des de la mateixa pàgina del GUA Català trobareu la manera.

Llarga vida al GUA Català i a tots els seus membres cavallers de la càbala!!