El proper Divendres 23 d’Octubre de 2009 a les 11 del matí a l’Aula Máster del Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (c/Gran Capità s/n Barcelona) el gran Neal Stephenson oferirà una xerrada.

Neal Stephenson és l’autor de novel.les com “Snowcrash” (on va descriure el funcionament de mons virtuals com second life), “Diamond Age”/”La era del Diamante” (on explora l’impacte de la nanotecnologia ) , el gran GRAN Criptonomicon i la seva tremenda precuela en tres volums: el Cicle Barroc (on explora el naixement de la ciència, la societat i la economia moderna).

Edicions B, en la col.lecció Nova que edita el meu amic i mentor Miquel Barceló, acaba de començar a editar la primera part de la seva nova novel.la Anathem. Una joia de la literatura de ciencia ficció i, per a mi, de la literatura en general. Per als impacients podeu llegir Anathem en anglès (les 1200 págines que al final semblen poques) i la resta podeu començar amb la primera part editada en castellà.

Us deixo un video del trailer (si, trailer com en una peli) del llibre.Perque us agafi cuquet.

Pel que he vist a youtube Stephenson no és un gran orador, com ho és Orson Scott Card, però malgrat munti un xow o llegeixi un discurs segur que el que ens dirà és prou interessant. No us ho perdeu.