(Editat: 2 de Novembre de 2008) Seguiu a Flickr els escriptoris mosseguis que ens heu enviat!

Recordeu aquestes samarretes tan xules?

samarretes xules del concurs

Ara fa un any sortejàvem una entre els lectors del bloc i ja va sent hora de tornar a sortejar-ne una altra.

Per donar més rellevància a la Comunitat Mossegui hem creat una categoria especial, que trobareu al menú superior, dedicada exclusivament a parlar de vosaltres (lectors i oients de mossegalapoma) així com d’anar relacionant les notícies que afecten a l’evolució del bloc i del podcast.

Per agrair-vos la vostra fidelitat i també perquè tenim una “malvada” curiositat per saber quins “paratos” teniu per casa, encetem un concurs que durarà tot el mes de Novembre de 2008.

Per poder participar només ens heu d’enviar una foto del vostre escriptori macaire i una breu descripció del que surt en ella. Per fer-ho teniu el següent formulari:

Des d’ara mateix fins al 30 de Novembre a les 23:59 hores publicarem un article al bloc, sota el títol Escriptori Mossegui: -el vostre nom- amb la foto i la descripció del contingut.

Publicarem un sol article individual per cada enviament i només val participar un sol cop per a donar les mateixes oportunitats a tothom.

El dia 1 de Desembre de 2008 farem el sorteig de la samarreta entre els participants, publicarem el guanyador, i ens posarem en contacte amb ell per a que esculli model i talla i ens passi les dades per fer-se-la arribar a casa.

Us desitgem molta sort i us animem a participar!!!

Foto Thumbnail de Glenn Wolsey.