Generació Digital a Catalunya Ràdio

Després de les col·laboracions puntals que l’equip de mossegalapoma ha dut a terme aquest Juliol i Agost amb l’equip de Generació Digital a Catalunya Ràdio podem anunciar-vos finalment que aquesta col·laboració s’esdevé permanent i que participarem en els programes dels Dissabtes de 16 a 17h.

De moment tenim planificades dates fins a final d’any per intervenir a la tèrtulia cada dues setmanes on hi serem, de forma alterna, tant en Ludo com un servidor (en Tomàs).

L’equip de Generació Digital encapçalat per en Jordi Sellas i l’Albert Murillo han decidit introduir novetats en el format del programa obrint-lo més a la participació externa i dotant als continguts de més profunditat, dins l’espai tabulat i per a un públic objectiu, que, per lògica, pot tenir una emissora de ràdio pública i, en conseqüència, generalista.

Per part nostra l’experiència de l’estiu va ser molt positiva i ens ve molt de gust encetar aquesta col·laboració on, per altra banda, creiem que es reconeix l’esforç de tot l’equip i de tots els col·laboradors durant aquests 5 anys en mantenir viu el podcast de mossegalapoma.

Per tot això volem agrair a tots els #mosseguis el vostre suport permanent i a la productora de Generació Digital la confiança dipositada.

Avui a les 16 em trobareu a Catalunya Ràdio.

A continuació us afegirem participant, data i enllaç a l’arxiu d’àudio del podcast a Generació Digital

Tomàs – 17/09/2011
Marc – 01/10/2011
Tomàs – 15/10/2011
Marc – 05/11/2011