Ara vadejocs

Ja ho hem comentat de passada en aquesta entrada on presentem les novetats del Podcast pel 2012 però volíem destacar la importància d’aquesta col·laboració dedicant-hi aquesta entrada.

Els amics de la secció de vídeojocs i tecnologia relacionada Vadejocs del Diari Ara participaran en una secció pròpia el segon dijous de cada mes.

Aquí teniu una breu descripció de Vadejocs i alguns enllaços:

VaDeJocs va nèixer fa ja més de sis anys i va consolidar-se com el mitjà de referència en català al món dels videojocs, sustentat sobretot per la seva gran comunitat.

Hem estat presents a l’edició del 2006 de l’E3 de Los Angeles (la fira de videojocs més important del món), a les edicions de 2007 i 2008 de la Games Convention, a la Game Developers Conference de 2006, al GameLab, a l’AMSX, a la Global Game Jam, i aquest any cobrirem per tercera vegada el MWC de Barcelona.

Hem participat a la creació del diccionari terminològic sobre videojocs del TERMCAT, hem col·laborat amb Nintendo en la normalització dels topònims catalans del Canal Tiempo de Wii i amb Midway per a l’adequada localització de les expressions, els rètols i les escenes urbanes del videojoc The Wheelman, ambientat a Barcelona.

Vam associar-nos al diari Ara en el moment del seu naixement, el Novembre de 2010, per a passar a ser la seva secció de Videojocs i tecnologia relacionada.

Diari Ara
Secció Vadejocs
Fòrums

Dels 4 membres que formen el “nucli dur” d’Ara Vadejocs, tindrem al podcast a en Raul Arribas (Twitter).

Raül Arribas

La resta de “nucli dur” la formen en Jan Ros, en Roger Baldomà (Twitter) i en Xavier Muntada.

Per nosaltres ens uns plaer i un honor endegar aquesta col·laboració!