Fundació UPC Com explicava fa uns dies, mossegalapoma inicia una colaboració amb la Fundació UPC la qual tindrà una presència especial en el Podcast en forma de patrocini i d’alguns nous continguts.

Ja escoltareu la corresponent cunya en el proper podcast que, oficialment, sortirà a finals d’Agost (excepte que surti un especial extra d’estiu abans, si en Joan Carles Pallejà i un servidor ens animem a enregistrar una conversa.

Per als qui no conegueu la Fundació UPC dir-vos que aquesta Institució, adscrita i fundada per la Universitat Politècnica de Catalunya, funciona, des de l’any 1.984, potenciant l’excel·lència en la formació permanent a professionals necessitats d’actualització i difusió de nous coneixements, especialment en els entorns que li son propis: tecnologies de la informació i la comunicació.

Gracies a la Fundació UPC incorporarem nou contingut en el Podcast de mossegalapoma, com, per exemple, entre d’altres temes, uns especials que dedicarem a la producció de vídeojocs.

La idea que sempre ha estat darrera, tant del bloc com del podcast, és la de donar suport, guies, ajuda i material, tant pel que fa a Mac OS X com pel que fa a altres eines que ens ajudin a produir i divulgar contingut de tot tipus, i no només adreçat a usuaris finals, si no també per a que serveixi com a material que, docents i persones relacionades, puguin disposar per a les seves classes, tutories i formació a tercers.

Amb la col·laboració amb la Fundació UPC encetem una etapa de consolidació d’aquest aspecte més formatiu i didàctic del bloc i del podcast, i garantim una producció del contingut més constant i autofinançada.

Per a mi és una gran satisfacció que hàgim establert l’acord i estic segur que aportarà a totes les parts, incloent-vos a vosaltres com a usuaris, escoltes i lectors, més valor en el contingut.

En breu trobareu més informació relacionada dins l’apartat “Empreses i Institucions” del bloc.