Select Page

jobs wordpress

M’ha sorprès de forma agradable aquesta notícia que publicava ahir en Fernando Tellado parlant de jobs.wordpress.net.

Un indret que publica ofertes de treball (tu també pots publicar-ne si tens necessitats d’incorporar personal) cercant posicions d’instal·ladors, desenvolupadors, dissenyadors i/o autors de contingut amb WordPress.

Sóc, com segur ja sabeu, un convençut de WordPress.

Reconec que té les seves coses bones i d’altres no tant, però és una excel·lent plataforma de gestió de continguts, molt flexible, oberta i amb una comunitat d’usuaris i desenvolupadors brutal que permet trobar, en forma de plugin o extensió, la cobertura a gairebé qualsevol necessitat que tinguis: ja sigui incorporar podcasts al teu bloc com integrar un fòrum de debat (per posar uns exemples).

Possiblement per a grans portals de blocs o indrets de gran audiència els hi caldrà molt treball d’adaptació o desenvolupament afegit i, arribat el cas, decidir-se per altres solucions més professionals.

Però per les mides de les clàssiques PYMES i Institucions de casa nostra, WordPress, és una magnífica i econòmica solució si es necessita crear i gestionar un bloc corporatiu com a punt d’integració de la divulgació comunicativa i participativa.

Personalment he estat donant classes de taller de blocs, per a usuaris instal·ladors i publicadors de continguts, fent servir WordPress (tant el .com com el .org) com a base per a les pràctiques amb molt bons resultats amb els alumnes i amb una corba d’aprenentatge molt òptima.

També he estat donant un cop de mà a alguna Institució a posar en marxa el seu bloc sota WordPress, amb projectes molt focalitzats, curts pel que fa a temps d’execució i recursos i resultats finals prou regits.

Més enllà de l’anècdota que ens aporta jobs.wordpress.net, crec val la pena penseu en WordPress com una oportunitat més, en cadascuna de les seves vessants i relacionades amb el vostre bagatge, com a possibilitat de vincular alternatives professionals.

FONT imatge de còmic del thumbnail: apatheticrant.com