jobs wordpress

M’ha sorprès de forma agradable aquesta notícia que publicava ahir en Fernando Tellado parlant de jobs.wordpress.net.

Un indret que publica ofertes de treball (tu també pots publicar-ne si tens necessitats d’incorporar personal) cercant posicions d’instal·ladors, desenvolupadors, dissenyadors i/o autors de contingut amb WordPress.

Sóc, com segur ja sabeu, un convençut de WordPress.

Reconec que té les seves coses bones i d’altres no tant, però és una excel·lent plataforma de gestió de continguts, molt flexible, oberta i amb una comunitat d’usuaris i desenvolupadors brutal que permet trobar, en forma de plugin o extensió, la cobertura a gairebé qualsevol necessitat que tinguis: ja sigui incorporar podcasts al teu bloc com integrar un fòrum de debat (per posar uns exemples).

Possiblement per a grans portals de blocs o indrets de gran audiència els hi caldrà molt treball d’adaptació o desenvolupament afegit i, arribat el cas, decidir-se per altres solucions més professionals.

Però per les mides de les clàssiques PYMES i Institucions de casa nostra, WordPress, és una magnífica i econòmica solució si es necessita crear i gestionar un bloc corporatiu com a punt d’integració de la divulgació comunicativa i participativa.

Personalment he estat donant classes de taller de blocs, per a usuaris instal·ladors i publicadors de continguts, fent servir WordPress (tant el .com com el .org) com a base per a les pràctiques amb molt bons resultats amb els alumnes i amb una corba d’aprenentatge molt òptima.

També he estat donant un cop de mà a alguna Institució a posar en marxa el seu bloc sota WordPress, amb projectes molt focalitzats, curts pel que fa a temps d’execució i recursos i resultats finals prou regits.

Més enllà de l’anècdota que ens aporta jobs.wordpress.net, crec val la pena penseu en WordPress com una oportunitat més, en cadascuna de les seves vessants i relacionades amb el vostre bagatge, com a possibilitat de vincular alternatives professionals.

FONT imatge de còmic del thumbnail: apatheticrant.com