Catalanitzador Mac icona

Molt bona notícia la que ens arriba de Softcatalà: ja està disponible, de moment en fase beta per proves, la utilitat que, de forma automàtica, catalanitza el teu Mac!

catalanitzador mac softcatalà

Fa unes setmanes vam tenir la sort de provar una primera versió de treball i comprovar que el funcionament era senzill i sense incidències. Tot i així encara està en proves; si detecteu qualsevol cosa, podeu comunicar-ho a Softcatalà o deixeu un comentari en aquesta entrada.

Aquesta utilitat situa el català com a primera llengua del sistema, amb el que Safari i altres aplicacions del sistema o de tercers, que estiguin traduïdes a la nostra llengua, apareixeran en català.

El “Catalanitzador” també canvia el català com a idioma en els navegadors Firefox i Google Chrome.

Recordeu que el “Catalanitzador” no funciona, per tot el sistema, en versions anteriors a la 10.7.3, la primera en la que Apple va portar oficialment el català dins les versions 10.x. Si teniu una versió anterior només canviarà el català en alguns navegadors però no en el sistema.

Ajudeu-nos a difondre-ho entre amics i coneguts i, esperem ben aviat, tenir a en jJordi Mas, el seu impulsor, en una entrevista al programa.

Catalanitzador de Softcatalà