Amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Catalan DAO and MLP

Aquest passat desembre de 2021 s’ha presentat en societat la Catalan DAO (Una DAO és una “Descentralized Autonomous Organization) i avui ens acompanyen en l’Àlex i en Ferran, responsables de l’organització, per a comentar aquesta iniciativa.


PART 1:PART 2:

Més que notícies, volem parlar d’una reflexió d’un oient, l’Eduard Pertíñez, a qui els Reis li han portat unes Oculus Quest 2.


Propostes Mosseguis:

  • (Eduard Pertíñez – Llibre) El llibre *American Nations: A History of the Eleven Rival Regional Cultures of North America* . Explica la historia dels USA/Canada/Mèxic des d’un punt de vista molt interessant. És d’aquells llibres que connecten un munt de coses i interrogants al cervell. Preguntes obertes sobre USA i coses que un no s’havia ni plantejat. De veritat, molt interessant. Especialment pel SInner! Ara ja sé on viu i què implica viure on viu!!!
  • (Guillem – National Geografic) Nova HomePage de National Geografic Spain, amb notícies, fotografies, vídeos, natura, ciència, etc.
  • (Dani Gaya – Sèrie) Tornar a veure WKRP of Cincinatti, si hi es el Raul ja us explicarà perquè, l’eufòria encara dura.
  • (SinnerBOFH – Sèrie) Els nous episodis de COBRA KAI
  • (Karlustarlux – VR) No sé si tindrà les mateixes aplicacions que unes “oculus” però hi ha una empresa catalana, Broomx,  que fa uns projectors de realitat virtual immersiva que sembla més còmode que les ulleres ja que no t’has de posar res al cap.