The West Wing Aquesta sèrie, és curiós, ho te tot en contra: és ianqui patriòtica descarada, representa un model presidencial d’una nació que és creu ama, senyora i defensora de la moral mundial, ho fa menystenint la resta del món a la que considera inferior i no s’aguanta per enlloc si la contraposem a la realitat que ens mostra el final de cicle evident que estem vivint; i, tot i així, m’agrada.

M’agrada per que té un guió ben currat, hi ha un bon treball d’actors, perquè demostra la baixesa sovint de la classe política i les seves negociacions i perquè retrata un model en crisis.

A més, qui ara li porta els cafès al president, pot acabar convertint-se en president. Curiós.

The West Wing és una producció de la cadena conservadora NBC que ha assolit un gran èxit als Estats Units i ja porten un munt de temporades. Aquí s’ha vist amb el títol “El Ala Oeste de la Casablanca”, però jo us recomano la versió original (això sí, amb subtítols).

Si la comenceu a veure aquest cap de setmana, feu una aturada tècnica diumenge al voltant de les 16:00 hores per poder anar a l’Assemblea del GUA Català.