Ahir se’m va ocórrer llançar una pregunta a l’aire, millor dit, al Twitter. No a tot el Twitter (milions de persones) si no al meu modest llistat d’amables “followers”.

La pregunta, com és lògic, feia referència a quines sèries de TV recomanarien per un cap de setmana de pluja i/o diumenge de ressaca. Aquí teniu les respostes per “follower”.

Després del salt, les seves recomanacions:

Arrozconnori recomana “Dexter”

arroz recomana dexter A l’amic Oswaldo li agrada Dexter, que no he vist cap capítol encara, però que informant-me per la xarxa veig que no deixa indiferent al personal. O la odies o l’estimes.

Dexter Morgan és un forense de la policia de Miami al qui li encanta la sang de color vermell. A mig camí entre sàdic i vampirisme reprimit.

Més informació al magnífic “Espoiler” d’Hernán Casciari

L’Oriol aposta per “Weeds”

oriol recomana weeds L’Oriol Farré ens recomana “Weeds“, una sit-com que no és ni “sit” ni “com”, una família de personatges esfilagarsats però que al final configuren una fotografia divertida de la nostra realitat quotidiana.

Ja van per la Quarta Temporada segons ens informa Espoiler, i, com totes les series foranies, recomanable en versió original amb subtítols.

De les recomanacions que m’heu fet, aquesta és la que m’apunto per baixar-me primer.

En Sanse recomana ?

sanse recomana the room En Sanse ens recomana “The Room”, citant les seves paraules “hi ha una freaky q son 4 capítols. “The Room” o alguna cosa així”.

No he trobat “The Room” per enlloc. Però en la cerca m’he topat amb aquesta joia de web americana que se’n riu, i amb ganes, del seguiment polític de les eleccions. The Barely Political Show. Brutal.

Té alguns vídeos sobre la Hillary Clinton, l’Obama i el seguiment dels mitjans de notícies americans per partir-se de riure.

A en Joan Razola li agrada “Médico de Familia”

joan razola i medico familia Perplex em va deixar l’amic Joan Razola (autor de Macblogs.net) recomanant de forma entusiasta aquesta serie produïda per Globomedia (imperi Emilio Aragón), emesa en Tele5 i, clar, actuant en ella el mateix productor (Emilio Aragón).

O en Joan Razola treballa secretament per Globomedia, que no crec, o, és valencià, li agrada la conya i té el típic humor àcid dels valencians. M’inclino més per a aquesta segona opció.

Tot i que mai se sap… en Joan és tan famós que l’entrevisten a Territorimac i tot (programa 224 corresponent al 29/05/2008).
🙂

PD: Gracies a tots per haver participat i haver fet els suggeriments!