Dues noves seccions col·laterals apareixen a mossegalapoma aquests dies…

Les “Diumenjades“, que com us vaig explicar són uns vídeos musicals del YouTube amb certa relació macaire i que apareixen els diumenges i…

Cap de Setmana” una secció també “no tecnològica” que pretén recomanar-vos bones sèries de TV directes des del Torrent a les vostres venes.

Per inaugurar formalment aquesta secció us porto dues recomanacions:

1) In Treatment:

In Treatment

Les vicissituds d’un psico-terapeuta amb els seus pacients i amb ell mateix. Un excel·lent treball d’actors (per favor, un Oscar per a la Sophie), de personatges, d’idees i de direcció. Feia temps que una sèrie no em feia emocionar.

Si voleu una explicació més estesa de la sèrie i un quadre de capítols consulteu aquesta entrada de l’Hernán Casciari a Espoiler.


2) Men In Trees:

Men In Trees
Recomanació feta per en Ludo de la qual només he vist el primer capítol pilot i que té bona pinta. Un “Doctor en Alaska” femení i pel que sembla també brillant.


A aquestes alçades de la pelicula suposo que tothom sabrà com veure torrents amb subtítols, però per als “despistats” aquí van els passos:

  • Te’ls descarregues de mininova o de thepiratebay amb el Transmission.
  • Et descarregues els subtítols de wikisubtitles.
  • Tens la precaució de fer coincidir el nom del fitxer de vídeo (avi o el que sigui) amb el dels subtítols (srt). Mateix “nom” – diferent extensió.
  • I te’ls mires tranquil·lament amb el VLC al Mac o a la TV.