Acabo de sortir a fer un “piti” a la zona de fumadors (la p*** calle vaja…), i he vist que es començava a tapar el cel, com de costum, arriba el cap de setmana i tindrem pluja.

Com que feia lustres que no escribia res, doncs offtopicazo al cantu, recomanacions de week-end de pluja…

Aquests últims dies amb la “dona” em estat mirant la serie sencera de Sex & the city (jo l’habia vist en espanyol, ara l’hem mirat en la llengua de Shakespeare) i com que ja estava fart de veure dones criticant als homes, he contraatacat amb la recomanació que os porto:

CALIFORNICATION 

Tenim un l’escriptor Hank Moody en un mal any, protagonitzat per David Duchovny (si si, el Mulder de Expediente X). Egoista, amb comportament criaturesc (fingit per ell mateix), fa que la serie tingui un humor la mar d’entretingut. Tema principal de la serie, el sexe… podriem dir que el protagonista es pasa per la pedra (quina expresió més catalana tu…) a mitg LA.

HOW I MET YOUR MOTHER

El titol d’aquesta serie enganya una mica, ja que si fos per ell mai l’hagués mirat hehe.

El protagonista explica la seva vida als fills, en resum l’història de 5 amics (si, por recordar a la mítica Friends), cada un d’ells amb la seva pròpia personalitat, que mesclades entre elles fan que en cada episodi acabis plorant de riure…

No os podeu perdre el personatge que encarna Neil Patrick Harris (protagonista de l’antiga serie “Un medico precoz”), en Barney, sempre va amb traje (Suit up!, s’ha convertit als EEUU en una frase molt famosa) i intenta convencer a tothom de portar-ne.

I per últim una pel·licula per a pasar el rato. Una comedieta Hispano-Francesa.

L’AUBERGE ESPAGNOLE

Crec que a españa es va traduir com a “Casa de locos”.

La vida en un pis d’Erasmus… Compte! no os penseu que es la típica pelicula estic americà… A mi em va agradar força, a més el pis està situat a ple centre de Barcelona.

Molt recomanable veurela en versió original.

Bé doncs, amb això em despedeixo fins la pròxima, que espero que no sigui tanta l’espera hehe.