podcast en mp3.mossegalpoma podcast a podomatic

Per fer-ho encara més senzill i pràctic he decidit pujar tots els podcasts de mossegalapoma en format mp3 a PODOMATIC.

L’avantatge de tenir-los aquí és que disposeu d’un RSS exclusiu pel podcast en aquest format, i, a banda, el mp3 resultant és de millor qualitat. Per contra, l’espai que PODOMATIC ofereix als usuaris en modalitat gratuïta és limitada. Per tant, a mesura que vagi incorporant nous episodis, aniran desapareixen els antics.

Si us plau, preneu nota dels següents canvis i localització dels podcasts, en els diferents formats i subscripcions, i recordeu que la millor manera d’escoltar-lo és sempre per mitjà de l’iTunes o des de la pàgina del Podcast en m4a.

1) A la part dreta de la pantalla principal, en la part superior, ara teniu 2 accessos als darrers episodis del podcast:

El primer per escoltar (i veure) el podcast amb màxima qualitat m4a, que funciona com sempre i que podeu accedir segons acabo d’explicar. I el segon per accedir als darrers episodis dins PODOMATIC en qualitat bàsica mp3 (sense imatges) amb el nou RSS per subscripcions en mp3. També des de PODOMATIC us els podeu descarregar.

2) Ja no te sentit que conservi la pàgina “Podcast mp3”. Les referències allà incloses estaran ara detallades, com us explicava, des de la pàgina principal i també dins la pàgina “Subscriu-te”.

3) No descarto mantenir una tercera còpia a “archive.org”, només per descarregues, doncs aquí no hi ha límit per hostatjar fitxers. En cas que vagi suprimint episodis en mp3 a PODOMATIC, mantindré l’accés a cada fitxer individual a Archive.org des de la pròpia pàgina de “Subscriu-te”.