mlp v2 petit

En pocs dies i a poc més de 2 mesos d’inaugurar “mossegalapoma.cat” arribarem ja a la, per mi, increïble xifra de 1000 usuaris (molts sou la mateixa persona en diferents dies) 😉 que heu visitat el bloc i a més de 7.000 pàgines vistes.

Tenint en compte que això és un bloc totalment nou sobre un tema en principi tan minoritari com els MAC i a més fet i escrit en català, em sembla una molt bona xifra i vull agrair-vos a tots els ànims, companyia i presència continuada aquest temps.

He pensat en una forma senzilla i divertida de donar-vos les gràcies i serà per mitjà d’un sorteig 😛

NO, no sortejaré un iPhone, eh? (Oriol que ja t’he vist…) 😉

Serà una samarreta de MAC. Les bases del petit sorteig les veureu en una nova entrada aquest cap de setmana i la samarreta es sortejarà sobre tots aquells que deixeu un comentari dins l’entrada en qüestió. Estigueu atents si voleu participar.

Els canvis que us deia seràn:

Sobre el bloc, doncs aprofitant la “nocturnitat” 🙂 vaig a canviar a la versió 2.3 del WordPress i aplicar alguns nous canvis en el tema de mossegalapoma.cat.

Alguns d’ells, com la nova capçalera ja són “visibles”. He volgut també donar rellevància al Podcast (d’aquí el micro) i he canviat el subtítol del bloc incorporant la paraula “Parlem” doncs, en certa manera, és una forma de reconèixer i agrair-vos la vostra participació.

Per altra banda, com heu vist a la part dreta superior he obert el Bloc i el Podcast a la publicitat via possible patrocini.

Això del “patrocini” és senzillament una prova per analitzar si hi ha algú interessat en el tema.

En principi estic descartant publicitat de Google o formes similars que no m’acaben de convèncer i m’inclino més pel format “patrocini”, format que té també molt més sentit tenint en compte el Podcast.

La idea d’obrir mossegalapoma al patrocini és possibilitar futurs canvis professionals i més dedicació que notareu a partir de desembre de 2007 i que comportarà una nova etapa pel bloc i el podcast a partir de 2008.

Com veieu son bones notícies, que confirmen una continuació del bloc i del podcast i que, en qualsevol cas, no serien possibles sense la vostra participació i, per tant, us torno a reiterar les gracies a tots i us continuu animant a seguir visitant el Bloc i escoltant el Podcast!!!