Canvi de look de mossegalapoma

Feia dies que ho anava anunciant, però avui ja no m’he volgut “resistir” més; digueu-me malvado 😛

I és que ja tenia ganes d’encetar la nova etapa que incorporarà forces novetats, algunes d’ampliació de contingut, però potser la més evident per tots és la del canvi del “theme” de WordPress, ara basat en el magnífic K2 sota AJAX.

La idea és donar-li al bloc una imatge entre més “tecky” i més “professional”, al mateix temps simplificant la lectura i fent més accessible la informació.

Encara resten coses per modificar i per tant “estem en proves”. Si us plau, deixeu comentaris si veieu que alguna cosa no acaba de funcionar ok. Un dels problemes coneguts amb AJAX són el tema dels accents en els comentaris (que es resol un cop el graves i li dones a “refrescar”). Tot i així hi ha altres coses que cal anar polint (entre altres la traducció al català del “theme”).

Per altra banda he modificat diversos textos on es definia “el sentit de tot plegat” de mossegalapoma, donant rellevància al fet que, després d’aquests temps, la presència d’en Ludo com a co-autor, la vostra magnífica participació i les birres que ens em pres plegats, el bloc ha deixat de ser només un bloc personal, per ser (o al menys a mi m’agradaria que fos) una eina de la comunitat. Per tant, els textos de descripció, ja no parlen només en primera persona 🙂 i això és gràcies a vosaltres.

Igualment he afegit un espai (a la part esquerra) amb un RSS directe al “Bloc d’Apple en Català” d’en Miquel Labòria, doncs així podrem gaudir també de les darreres novetats “on-line” de la casa de la poma, i en català, proveïdes de forma continua i excel·lent per en Miquel i tots els altres col·laboradors del Bloc.

També sobre el contingut veureu que, tot i seguint parlant com a tema central sobre MAC i APPLE, afegeixo més coses: “Tecnologia, Internet Participativa i Innovació”. “Tecnologia” perquè sempre n’hem parlat, “Internet Participativa i Innovació” són els dos nous focus sobre contingut que també vull afegir, dels quals molts de vosaltres també heu mostrat interès i, a més, enllacen directament amb la meva nova etapa professional.

Desitjo de tot cor que els canvis us agradin i ens ajudin a créixer encara més. Si us plau, com sempre feu, aporteu tots el comentaris, idees i suggeriments que desitgeu. 🙂 Gracies a tots!!