bonjour

Si tens diversos Macs per casa o, comences a tenir una col·lecció d’amics macaires als que visites o els quals et visiten aprofitant l’avinentesa que els hi prepares un cafè i un bon esmorzar quan es deixen caure per casa, necessites bonjour.

Diguem que bonjour és un vell invent d’Apple, super-vitaminat amb Leopard, que permet de forma més que simple configurar els elements a compartir en una xarxa domèstica (inclosos els PC’s i altres aparells) sobre tot si aquesta està plena de Macs.

La veritat és que la forma senzilla de configurar i la possibilitat de compartir discos, impressores i, sobre tot la de “compartir pantalla” (VNC pels entesos) és una joia magnífica en favor de l’augment de la productivitat tant a gust d’Apple.

Aquesta tarda he estat provant manegar tot el macbook que tenia aparcat al menjador i ho he fet a full size des de l’iMac en perfecte “remote control”, realment a temps real.

Tant important és “bonjour” en aquestes ocasions que anava a fer una sèrie especial de “Leopard Vid Tips” però… en Samuel de SOPMACS S.L. s’ha avançat i ho explica molt bé. Capítols disponibles a iTunes.

Doneu-li un cop d’ull que val la pena.