platja

Mosseguis, tot l’equip de mossegalapoma us desitgem bon estiu i bones vacances per a tots aquells de vosaltres que en gaudiu aquests dies.

Com haureu notat des de mitjans de juliol i fins a finals d’agost, estem també de vacances i no publiquem entrades al blog ni emetem el nostre programa de ràdio setmanal.

Tornem la primera setmana de setembre i ens agradaria explicar-vos algunes de les novetats que trobareu per aquesta setena temporada (sí! ja 7 temporades) en el programa:

Nou tècnic al control de la nau: Rubén Gervilla

En Rubén rellevarà a l’Albert (en Koopa) al control tècnic del programa.

Programes d’estructura més simple amb només 2 parts

Hem decidit simplificar l’estructura del programa suprimint algunes seccions com la d’en Ludo i la d’en Raül que s’integraran de forma natural dins del temps de tertúlia.

Això vol dir que un programa normal tindrà:

– una primera part amb entrevista al convidat
– una segona amb tertúlia mossegui d’actualitat

i, com és habitual, tancarem amb les propostes mosseguis.

Aquest format el mantindrem a cada programa excepte 1 cop al mes o quan l’actualitat mani que, aleshores, serà 100% de tertúlia.

L’única excepció a la norma és la secció de ciència de la nostra col·laboradora científica Sílvia Bonàs que la incorporarem de forma especial quan ens porti un tema a explicar.

En “Koopa” s’incorpora a la taula de tertulians

A banda d’en Ludo i en Raül ara tindrem al nostrat Koopa, cada setmana, a la taula de tertulians, on ens aportarà la seva visió farcida d’un sentit de l’humor tan àcid com tendre.

Més emissores locals en re-emissió

Iniciem temporada amb la incorporació dels amics de Ràdio Ripollet a la re-emissió del programa.

En paral·lel esperem mantenir actiu l’acord amb la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, per la re-emissió voluntària dins les emissores locals adscrites a la xarxa, amb alguna novetat que comentarem aviat.

Bon estiu a tothom!

FONT: Imatge de la platja al “Bloc al Forn