Després del nou projecte de Google que ha anunciat en Ludo i que ens té tots garratibats i aguantant la respiració, vull comentar una imminent estrena de Microsoft, creada principalment per combatre el domini de Google a internet.

L’empresa de l’home més ric del món ha decidit crear un navegador suficientment potent com per poder fer-li la competència a Google, deixant de banda els dos intents anteriors, tots dos fallits (MSN search i Live Search) ja que no van aconseguir desbancar el gegant d’internet i líder quant a cerca per internet.

bing_contingut1

La versió final de Bing, així és com l’han batejat, sortirà a Estats Units el proper 3 de juny, dimecres, mentre que a la resta de països del món haurem de conformar-nos amb la versió beta.
Aquest nou navegador serà un entremig del nou i recent Wolfram|Alpha i d’un cercador normal i corrent, ja que no només es limitarà a mostrar els enllaços de les cerques, sinó que també ens en mostrarà informació.

Una de les novetats que es coneixen, és que l’usuari podrà accedir al contingut del web sense l’estricta necessitat d’entrar-hi, s’hi tindrà accés deixant el cursor sobre del nom. Una altra de les novetats que ofereix Bing, és que també podrem reproduir vídeos i veure imatges sense pitjar als resultats de la cerca, podrem reproduir-los deixant el ratolí just a sobre.

Ja veurem si aquest projecte agafa embrenzida i és capaç de robar usuaris de Google, o acaba corrent la mateixa sort que els seus antecesors creats per Microsoft.