Ens informa en Jaume Quintanilla, Director de Comunicació Externa i Imatge Corporativa del Banc Sabadell, que la seva entitat ha llançat ja una aplicació nativa per iPad, possiblement la primera de tot l’Estat Espanyol i una de les primeres al món.

Banc Sabadell iPad App

Us faig esment parcial de la seva nota de premsa:

La nova versió de BS Mòbil per a iPad i iPhone inclou totes les operacions disponibles actualment en el servei BS Mòbil (consulta de comptes i targetes, transferències i traspassos, compra i venda de valors, signatura de fitxers,etc.) tant per al segment de clients particulars com d’empreses, aprofita les noves capacitats d’interacció i usabilitat que ofereixen els dispositius d’ Apple i millora les prestacions actuals:

 • Seguiment de tots els tràmits en curs del client (sol·licituds de targetes, préstecs, etc.) per tal de donar el millor servei i informació al client estigui on estigui.
 • Més qualitat en els mapes i més precisió en la localització d’oficines i caixers, així com Street View.
 • Nova presentació de l’aplicació, tàctil i molt més intuïtiva.
 • Possibilitat de desar operacions favorites i de personalitzar el menú d’operacions.
 • Tecles d’accés directe a les operacions de comptes, targetes, transferències i dades del seu gestor personal.
 • Opció de call me back per facilitar l‘accés al Contact Center.
 • Com no conec en detall les aplicacions de banca on-line per iPhone he fet una petita cerca a la App Store. Sorprenentment no hi ha gaires i les que hi ha tenen valoracions dispars segons comentaris dels propis usuaris.

  Per exemple tota una entitat com el BBVA només te un miserable localitzador de caixers i sucursals, mentre que altres, com la App de laCaixa surten millor valorades a l’incloure més serveis reals i funcionals de banca on-line.

  Esperem que totes aquestes aplicacions, també la del Banc de Sabadell, incloguin el català d’origen tan bon punt estigui disponible la versió 4.0.