Han passat molt pocs dies des de la presentació del SDK (video)(imatges del SDK) però les empreses ja comencen a pensar en aplicacions per el que ja sens dubte és el gadget amb més prespectiva de futur en varis camps.

Per possar algun exemples, Sun ha anunciat que està preparant una maquina virtual Java per a l’iPhone, els que ens podria aportar un ventall encara més gran d’aplicacions.

Freeverse, desarrolladors de diversos jocs bastant coneguts (Heroes of Might and Magic V), ens està preparant una serie de jocs d’esports, que podrien recordar al famós WiiSports, podem veure un avanç en la seva web.

Com ja ens va avançar el Tomás, EA també està interessada en desembolupar jocs per la que es converteix en una desitjada plataforma per a gamers.

Per altre banda hi ha rumors que Skype pugui estar preparant la seva versió per a iPhone, seria fabulós poder fer trucades per VoIP a través del telefon de Apple oi?

Suposo que cada dia apareixeràn noticies de nous projectes ara que ja es pot descarregar el SDK, intentaré mantenir-vos informats sobre les més interessants.

via TUAW, actualidadiphone,macrumors,applesfera