Auriculars Bluetooth Freedom Spring de Jaybird

Auriculars Bluetooth Freedom Spring de Jaybird

Trobar uns auriculars bluetooth de qualitat, que funcionin bé, que no tinguin massa talls d’àudio, que siguin còmodes, amb bon só i vàlids per a fer esport no és una tasca fàcil. Us ho diu un que ha estat provant moltes alternatives i n’he tornat uns quants i d’altres no han resistit les proves de sortir a córrer o amb la bicicleta de muntanya.

Finalment he trobat el que cercava amb els Jaybird Freedom Sprint – Auriculars in-ear Bluetooth que porto gairebé a diari de fa uns mesos.

Característiques generals

auriculars bluetooth freedom sprint jaybird

auriculars bluetooth freedom sprint jaybird

Els Jaybird Freedom Sprint – Auriculars in-ear Bluetooth són uns auriculars “in-ear” bluetooth i mans lliures alhora.

Com tot producte de gama superior, venen amb un packaging acurat i una funda de transport, rígida i de gran qualitat.

A destacar la lleugeresa, només 23 grams, i la gran comoditat d’aquests auriculars de tap que no molesten malgrat els portis hores.

Els auriculars van totalment segellats contra la suor i la humitat, per això t’arriben amb 1 any de garantia general i garantia de per vida contra la suor.

Els Jaybird Freedom Sprint – Auriculars in-ear Bluetooth són compatibles amb qualsevol dispositiu que inclogui la normativa bluetooth A2DP Stereo. Jo l’he provat amb iPhone, iPad i Mac sense cap problema.

Es recarreguen per USB i la durada de la bateria és de 4,5 hores en ús normal. Cal tenir en compte que el disseny dels auriculars està pensat per tenir el telèfon o dispositiu emissor a prop. He notat que a partir de mitja càrrega la distància entre emissor i auriculars és més crítica i es pot produir algun tall si la distància és gran, suposo que normal en receptors tan petits.

Qualitat d’àudio

Fins no fa gaire la qualitat de l’àudio dels dispositius Bluetooth era pèssima. El cert és que la millora del protocol d’una banda i la tecnologia de miniaturització de l’altra ja ens permeten obtenir auriculars amb una gran qualitat.

Els Jaybird Freedom Sprint – Auriculars in-ear Bluetooth tenen una rang de freqüències de 20Hz a 20kHz i una sensibilitat de 114db, garantia per uns greus agradables, sense distorsió ni sons agressius amb el que es sent, fins i tot en estones llargues, es fa sempre agradable a l’oïda.

Comandaments

auriculars bluetooth freedom sprint jaybird

Els comandaments del Jaybird Freedom Sprint – Auriculars in-ear Bluetooth es situen en l’auricular dret. Les primeres vegades, fins que no coneixes la posició de cada botó, i degut a la petita superfície de l’auricular, costa una mica trobar la funció exacta. Però en poc temps t’hi acostumes.

El botó superior fa de play/pausa, despenja o penja una trucada i si el mantenim premut durans uns segons força la sincronia amb el nostre dispositiu (fins escoltar el primer to) o si ho mantenim premut dos segons més forcem la desconnexió i apagat dels auriculars.

Els botons laterals tenen la doble funció de volum (un toc) o avançar/retrocedir cançó (mantenir premut).

auriculars bluetooth freedom sprint jaybird

També en l’auricular dret està el micròfon dels mans lliures. Pots parlar fins i tot sense treure’l de l’orella, però en condicions de moviment o vent, per exemple anant en bici de muntanya, convé apropar-lo a la boca per guanyar qualitat.

Conclusions finals i preu

Si surts a fer esport amb auriculars amb cable, gaudir d’uns bluetooth sense fil i de qualitat és tota una altra història. S’han acabat les enganxades amb la roba, braços o material al poder tenir el telèfon o dispositiu desat definitivament.

Els Jaybird Freedom Sprint – Auriculars in-ear Bluetooth són el millor que he provat fins la data, ho puc assegurar després de més de 6 mesos d’ús gairebé diari.

Si sumo la quantitat de diners que m’he gastat en altres auriculars amb cable que s’han acabat trencant al fer esport o, dels bluetooth que no m’han durat ni 15 dies o que he hagut de tornar per mala qualitat, m’he gastat molts més diners que el cost dels JayBird.

El preu dels Jaybird Freedom Sprint – Auriculars in-ear Bluetooth és de 89,99 €. Són diners, però paga la pena per uns auriculars realment durables, còmodes i de categoria premium.

  

NOTA: Si adquireixes els productes revisats i recomanats per mossegalapoma per mitjà dels enllaços d’aquest article ens ajudaràs al manteniment del blog i del podcast sense cap cost addicional per a tu. Gràcies!