t10i-3-1_1

Ja fa uns mesos he tingut l’oportunitat de fer servir a diari els T10i, auriculars d’alta definició in-ear de la marca britànica de productes d’alta gama RHA.

t10i-2-1_1

El primer que sorprèn és el seu disseny d’alumini d’injecció lleuger però d’una robustesa espectacular i on cada detall ha tingut la cura màxima, les juntures, la molla d’acer que recobreix la part del cable que toca al connector i que li atorga la màxima ressistència just en el punt on la majoria dels altres auriculars, fins i tot els d’alta gama, acostumen a fallar.

earhook-diagram

Els auriculars T10i d’alta definició in-ear són flexibles en la part de l’auricular i permeten, com es veu a la imatge anterior, adaptar-se al contorn de cada orella. Pels qui no esteu acostumats a doblegar el cable de l’auricular s’us farà estrany aquest mètode, però t’adaptes fàcil i el material amb el que està dissenyat permet modelar-l’ho sense cap risc de que es trenqui.

t10i-4-1_1

Estem davant d’uns auriculars pels amants de l’àudio d’alta definició per això trobarem en els components uns detalls de gran qualitat. Per exemple els filtres intercanviables (van amb rosca) per adaptar-ne el só a tons més aguts, mitjos o greus segons el tipus de música o sonoritat que més agradi a cada gust.

t10i-11-1_1

Sorprèn també el nombre i les formes dels botons de silicona per encaixar a la perfecció els auriculars a l’entrada del conducte auditiu extern, cal provar-ne uns quants per trobar el grau d’aïllament i comoditat desitjats.

Els T10i, auriculars d’alta definició in-ear no estan dissenyats per a fer esport, estan més pensats per gaudir de l’alta fidelitat a l’estudi, a casa o a l’oficina; i a tenor del disseny i la qualitat, el preu: uns 175€ i compatible amb iPhone, iPad i iPod.