arnau castelltort
Em complau anunciar-vos que l’Arnau Castelltort s’incorpora des d’avui com a nou editor del bloc de mossegalapoma.cat.

L’Arnau fa dies que venia col·laborant amb el bloc per mitjà d’interessants entrades que parlaven sobre iPhones i iPods Touch.

En nom propi i de la resta d’editors vull donar-li la més càlida benvinguda!! Segur que les seves aportacions continuaran sent ben interessants.

De mica en mica la família d’editors creix.

Quan vaig obrir el bloc mai hagués pensat que passaria això 😛 , i la veritat és que “me llena de orgullo y satisfacción“… com diria aquell.

Des de l’aparició del “malvado” de’n Ludo, i les seves “malvades” aportacions, mossegalapoma es va convertir en multi-autor, fet que vosaltres heu valorat com a positiu i que a mi, personalment, m’agrada força per la multi-visió i multi-opinió que aporta en les entrades, a banda de tots els punts de vista que aporteu constantment en els comentaris. Tot aquest procés afavoreix el diàleg i la participació que és un dels principals objectius del bloc.

PD: Aviat podrem fer un capítol del podcast en format “tertúlia” 🙂 amb en Ludo, l’Oriol, l’Arnau i sempre amb la informació fresca aportada pel Miquel! i Tot això en català!

PD2: També aviat podré agafar uns dies de vacances sabent que la resta pot continuar generant entrades… bien! 😛