formacio fmc 1formacio fmc 2

Els hi he promès als meus alumnes del curs sobre Web 2.0 de la Federació de Municipis de Catalunya que faria una entrada en el bloc per a que poguessin participar i recollir els seus suggeriments i “feedback” i aplicar-los per a la classe de dijous i properes entregues.

Com el temari és nou i l’experiència de treballar plegats també és nova, les seves opinions m’ajudaran a corregir i millorar la forma i el contingut alhora que ens permetrà a tots experimentar el tema de la “participació“, crucial en tot el que estem parlant.

Igual que la transició de PC a Mac, el pas conceptual d’una estructura de web plana informativa i/o de serveis a una de participativa (més Web 2.0) demanda un esforç.

Aquí podeu veure’ls esforçant-se en definir un projecte Web 2.0, exprimint-se el “coco” en treure idees participatives. Val a dir que és un plaer, i extremadament enriquidor com a profe, escoltar els seus plantejaments.

formacio fmc 3formacio fmc 4

Prou de rotllo, ja m’heu escoltat parlar tot el matí. Ara us toca participar i dir la vostra. No feu de Trolls…

😛

PD: Per a enveja de la resta de mosseguis (lectors habituals del bloc), dir-vos que la majoria d’alumnes són noies, factor que sovint trobem a faltar en aquests blocs més tècnics. No us talleu, resta de “mosseguis” en dir també la vostra.