atvusb creator

Els que no sigueu iniciats en el món Apple i en el sub-món del Jailbreak no haureu entès ni un pixel del títol d’aquesta entrada, oi?

Bé, no us preocupeu que de seguida ho intento explicar amb paraules més planeres.

Així com per l’iPhone els usuaris de peu, entre els que m’hi incloc, i als qui tocar el terminal ens agrada menys que passar per quiròfan, disposem d’una aplicació que simplifica molt “petar-lo“, la QuickPwn, ara, i aquesta és la bona notícia que justifica aquesta entrada, tenim una eina igual per “petar” l’Apple TV!

Per fer-li el Jailbreak a un Apple TV només necessitarem un pen-drive USB de més de 512MB formatejat per Mac com si fos un disc “bootable” per mitjà de la utilitat de discs, descarregar-nos l’aplicaió atvusb-creator i seguir les instruccions.

A més la gent d’atvusb-creator han afegit la possibilitat de gaudir de Boxee.tv, una mena d’iTunes que ens permet veure fins a 30 formats de fitxers multimèdia diferents sense DRM (està en versió Alpha i us cal una subscripció que us l’envien en poques hores per correu).

La font d’aquesta informació i on podreu ampliar aquesta notícia és Appletvhacks.net i també trobareu més detall a Wired.

NOTA: Per desgràcia no tots els pen-drives USB es deixen re-formatejar per aquesta utilitat sense problemes, el meu és un d’aquests. Per tant hauré de buscar-ne un altre per completar les proves.