aTV Flash Media Player

Arriben les festes i molts estareu pensant, si l’economia ho permet, afegir algun aparell de la casa de la poma al vostre catàleg particular.

Una opció interessant pot ser L’AppleTV (disponible per 119€) si vius als Estats Units, però que a casa nostra, tota la seva funcionalitat queda significativament minvada.

Per exemple, l’accés a Netflix ni apareix per defecte en els nostres AppleTV a la que detecta que la IP no és dels USA (drecera explicada aquí).

A més, ni a Catalunya ni als Estats Units, l’AppleTV permet navegar de forma lliure pels nostres ordinadors o disc durs annexes, excepte que passis per iTunes (i les molestes i inacabables conversions).

Per sort tenim una solució que portem provant per més d’un any i que, acompanyada a l’AppleTV, transforma el totxo en un aparell amb resultats raonables. Aquesta solució és l’aTV Flash (black) de l’empresa FireCore.

aTV Flash és un hack per AppleTV que afegeix moltes millores, destacant la principal que és la d’incorporar un Media Player propi amb la possibilitat de navegar, via protocol aFP, dins del disc dur del nostre mac o dels disc durs externs connectats a aquest o a la nostra Airport.

A més, l’esmentat Media Player permet la lectura de subtítols i la visualització de múltiples formats, entre altres els “.mkv”

aTV Flash Media Player

El procés per fer-li el jailbreak i instal·lar l’aTV flash no té cap secret. El primer cop es fa en tres passos i, a partir d’aquesta vegada, les actualitzacions s’acostumen a fer totes directament des de l’AppleTV fent un senzill clic en el menú d’actualització.

El preu per descarregar l’aTV Flash + 1 any de subscripció per les actualitzacions és de 22,4€ (hi ha altres modalitats, veieu la imatge a sota), però paga la pena per la gran comoditat de les actualitzacions.

aTV Flash preus subscripcions

No tinc cap dubte d’afirmar, desprès de provar-ho tot aquest temps, que l’Apple TV 2 + aTV Flash (black) són dos productes que van units.