Apple Watch

Apple Watch

No passa cada any que Apple llença una categoria nova de productes. La darrera vegada va ser amb l’iPad i d’això ja fa uns quants anys.

Aquesta setmana Apple ha presentat el seu rellotge intel·ligent, l’Apple Watch, un nou gadget que no estarà disponible fins al 2015.

Algunes de les característiques principals del Apple Watch són:

  • Disposa de micròfon i altaveus
  • Nova interfície tàctil pensada específicament per aquest dispositiu amb la clàssica rodeta o corona de rellotge convertida en botó “home” i per a navegar.
  • Flexible retina display que permet diferenciar entre “tocar” i “pressionar” la superfície, amb el que cadascuna d’aquestes accions ens presentarà diferents opcions i funcionalitats.
  • A la part posterior incorpora uns leds per a la detecció del pols, que combinarà amb el GPS i l’acceleròmetre. També a la part posterior es troben els connectors que permeten la càrrega del rellotge per mitjà d’un connector magnètic que càrrega per inducció.
  • El rellotge arriba amb diferents materials, 2 mides i un conjunt variat de corretges. Apple els ha agrupat en 3 categories o col·leccions: Apple Watch amb 18 models. Apple Watch Sport amb 10 models i Apple Watch Edition amb 6 models

Igual que crec passarà amb l’iPhone 6, que ens durem una sorpresa quan el puguem tocar directament amb les mans, amb l’Apple Watch caldrà portar-lo per saber fins quin punt Apple ha fet un producte clau o no. Alguns rumors apunten que encara hi ha moltes coses a resoldre en el nou gadget de Cupertino, entre d’altres la durada de la bateria, d’aquí que la sortida a la venta sigui tan dilatada.