apple store passeig gràcia barcelona

[Actualitzem la informació d’aquesta entrada amb noves dades]

Ahir Twitter bullia amb fotos i comentaris dels usuaris que, casualment, travessant pel Passeig de Gràcia, s’adonaven que Apple havia tret les proteccions que envoltaven l’edifici de la nova Apple Store i aquesta mostrava una poma gaudiniana i la llegenda “Un Apple Store fet a mida per Barcelona

Apple ens enviava una breu nota amb el mateix anunci, però encara sense concretar data, tot i que els rumors apunten al 28 de Juliol.

A Europa no gaires Apple Store tenen el qualificatiu de “vaixell insígnia”, la del Passeig de Gràcia sí la tindrà, amb el que veurem certa personalització en el disseny, ja ho estem veient en la poma gaudiniana, a més d’una superfície de 1500m2, 3 plantes, gran escala de vidre i espais separats de la zona de venta per a conferències, formacions i altres esdeveniments.

Si hi aneu ens trobareu cobrint l’esdeveniment amb vídeo-straming en directe. Pels qui no, podreu seguir la inauguració des de la pàgina principal de mossegalapoma.cat.

Alguns blocs i mitjans internacionals de temàtica tecnològica ens han confirmat la seva assistència, amb el que algun “blogger” americà aprofitarà per fer uns dies de vacances a la nostra ciutat.

Més ressò:

  • Vilaweb: Apple imita Gaudí
  • Diari Ara: La nova botiga d’Apple a Barcelona tindrà una poma gaudiniana
  • MacRumors: New Barcelona Apple Store Has Unique “Coming Soon” Billboard
  • Bloc d’Apple en Català: L’Apple Store de Passeig de Gràcia ja llueix la poma!
  • TUAW: Barcelona Apple Store construction sign has unique Gaudi-esque logo
  • Ifoapplestore: Unique Storefront Mosaic Announces Future Store