Apple Store La Maquinista dia abans

Arriba el dia de la inauguració de la primera Apple Store a Catalunya i, com ja sabeu, serà al Centre Comercial La Maquinista aquest dissabte 4 de Setembre de 2010 a les 10h (obertura oficial de portes).

Aquest divendres, un dia abans, ja hi havia gent aplegada. L’amic mossegui Juanma ens ha fet arribar la foto que encapçala aquest article.

Nosaltres hem quedat a les 9h, crec que és millor trobar-nos directament per la cua. En Rai ha fet unes senzilles enganxines de mossegalapoma i les anirà repartint. Ha pensat que era millor que portar xupitos. Aquesta nit surt de marxa, no li ho tingueu en compte. A més portarà la càmera de vídeo, “la guai”, per tant si el veieu, demaneu-li una enganxina i traie-li la llengua, si feu quelcom més agosarat es considerarà ofensiu 🙂

Intentarem estar dins la tenda abans que obrin i enviant twits amb fotos en primícia mundial, per tant us convido a que ens seguiu via Twitter. Amb en Miquel Labòria hem acordat fer servir el hashtag #applestorecat

També teniu un esdeveniment públic creat a Facebook amb 82 persones (en el moment d’escriure) que ja han confirmat l’assistència.

En Rai no porta enganxines per a tots 😀

Ens veiem a La Maquinista mosseguis!!!