Haptic Screen

Si ens parem a pensar l’iPad 2 no difereix en gaire de l’iPad original. Un parell de càmeres de resolució paupèrrima, una mica de processador i fundes imantades de colorins (aka Smartcovers). L’iPad 2 en reaalitat portava la novetat de software per a la creació de continguts: iMovie, Garageband (brutal!) i la suite iWork. Software que l’ecosistema de developers (molts dells nosaltres) han (hem!) ampliat per convertir l’iPad (1 i 2) en eines de consúm i creació de continguts.

Ahir vaig jugar amb l’impressionant Samsung Galaxy Note del que vaig fer befa en el podcast en una interveció poc encertada i informada. Vaig ser incitat per l’anunci de mal gust de Samsung que de nou feia befa dels fanboys, però amb una cançó xulissima dels Darkness que he comprat al iTunes. Mosseguis aquest trasto és espectacultar, la tecnologia Wacom de la que parlavem amb l’Alvaro en el darrer podcast va finissima i la pantalla de 5.4″ és quelcom que NECESSITO en el proper iPhone.

Macrumors ens explica que l’iPad 3 podria incorporar retroacció tàctil en la nova pantalla (We have something you have to see and touch diu Apple en la invitació). Deixant de banda Siri, Retina display i més patacada en el rendiment potser això seria l’element realment distintiu del l’iPad 3.

Les apostes estan obertes! Ens veiem a #keycat !