Entrada convidada d’en David Prat Jorba

Aplicacions sortint de l'iPhone a l'Apple Store de NY

Crec que Ipod Touch i iPhone estan espantant [freaking out] Sony i Nintendo.

Així de clar ho ha dit Hawkins, conegut al món del videojoc i fundador d’Electronic Arts a més de desenvolupador d’iPhone. Després de dir que plataformes de renom estaven espantades per l’espectacular creixement dels videojocs als dispositius d’Apple, Hawkins ha afirmat el comentari ja citat.

Hawkins es mostra satisfet i alhora sorprès per la gran acollida que han tingut els videojocs a iPhone: “iPhone és per a nosaltres una sorpresa espectacularment agradable“.

El creador d’AE ha continuat dient que: “iPhone és la nostra plataforma més eficaç. Guanyem tants diners amb aquests jocs en un sol dispositiu com si haguéssim posat 100 telèfons mòbils al mercat. Crec que la plataforma [referint-se a iPhone] està espantant a Sony i Nintendo“.

Assegura que: “Apple ha venut 30 milions d’unitats i ha creat una consciència enorme arreu del món”. Diu també que malgrat que grans títols, com Assasin’s Creed, s’hagin expandit també cap a Apple, seran els nous títols i les noves sagues les que triomfaran als seus dispositius portàtils.

Apple sense cap tipus de dubte està sent un marca tecnologia amb gran potència i creixement, a causa de la qualitat i eficàcia dels seus productes: ordinadors, portàtils, reproductors i el recent iPhone que ha aixafat els seus competidors i és dels mòbils més venuts.

Notícia d’en David Prat, de font original a casualgaming.biz i també recollida a Portal-Gammers.com
Fotografia original del mossegui Jordi Gázquez feta a l’Apple Store de NY